Altius, marketing, oblikovanje, storitve, d.o.o.

Začnimo projekt skupaj

Čučkova ulica 5
2250 Ptuj
02 749 32 10
Image Alt

POSLOVNA DARILA – odličen način za povečanje poslovne lojalnosti

POSLOVNA DARILA – odličen način za povečanje poslovne lojalnosti

Poslovna darila so odličen način za izražanje hvaležnosti, krepitev poslovnih odnosov in povečanje poslovne lojalnosti. Ne glede na to, ali želite nagraditi zveste stranke, motivirati zaposlene ali izboljšati ugled vašega podjetja, lahko dobro premišljeno poslovno darilo naredi čudež. V nadaljevanju vam bomo predstavili nekaj izvirnih idej za poslovna darila, v spletnem katalogu pa vam ponujamo pester nabor kvalitetnih izdelkov.  


Katalog promocijskih in poslovnih daril Altius 2023-2024 (pdf)


PRILAGOJENI USB KLJUČKI:
V digitalni dobi so USB ključki še vedno zelo uporabni. Izdelani so lahko v popolnoma poljubnih oblikah in opremljeni s posebnimi sporočili za vaše zaposlene ali stranke. Nanje so lahko naložene koristne vsebine v obliki zapisov, fotografij ali video posnetkov.

EKO PRIJAZNA DARILA
Razmislite o poslovnih darilih, ki promovirajo vaše podjetje in hkrati pripomorejo k ohranjanju okolja. S steklenicami (bidoni) za vodo, z nakupovalnimi vrečkami ali torbami, lončki za kavo in podobnimi izdelki, pripomoremo k zmanjševanju količine plastičnih odpadkov.


BRANDED MERCHANDISE
Uporabne izdelke, opremljene z vašim logotipom (oblačila, dežniki, brisače, kozarci, pisala …) bodo ljudje z veseljem uporabljali in s tem krepili prepoznavnost vašega podjetja.


KOLEDARJI
Odlično poslovno darilo, saj pomagajo ljudem organizirati čas. Lahko jih le opremite s svojim logotipom in lepim sporočilom ali pa ponudite povsem svoje individualne poslovne koledarje. (POVEZAVA NA DRUG ČLANEK) S koledarji boste svoje zaposlene in poslovne partnerje spomnili nase vsak dan v letu.

NE POZABITE! Poslovna darila so odraz vaše skrbi za svoje zaposlene in stranke. Pravilno izbrano poslovno darilo ustvari pozitiven vtis ter gradi zaupanje in zvestobo.

Če želite izvedeti več o poslovnih darilih ali potrebujete pomoč pri izbiri ustreznega, nas kontaktirajte.