Altius, marketing, oblikovanje, storitve, d.o.o.

Začnimo projekt skupaj

Čučkova ulica 5
2250 Ptuj
02 749 32 10
Image Alt

Individualni koledarji za podjetja

Individualni koledarji za podjetja

Individualni koledarji za podjetja

V dobi, ko digitalna tehnologija nenehno razvija nove načine za spremljanje časa in dogodkov, se včasih zdi, da podcenjujemo moč preprostih, a izjemno pomembnih stvari. Mednje nedvomno sodijo stenski koledarji, ki ne le ohranjajo tradicijo in estetiko, ampak prinašajo tudi neprecenljivo praktično vrednost. V hitrem tempu današnjega življenja postajajo stenski koledarji vse bolj dragoceni.

Individualno oblikovani stenski koledarji predstavljajo osvežujočo kombinacijo estetike in funkcionalnosti. Niso le orodje za spremljanje časa, temveč tudi močno sredstvo za krepitev ugleda, zaupanja ter pripadnosti med zaposlenimi, poslovnimi partnerji in strankami.

Tudi v digitalni dobi stari dobri stenski koledar ni izgubil svoje privlačnosti. Samo en pogled zadostuje, da dobite pregled nad trenutnim mesecem – brez kablov ali omrežne povezave. Poleg tega vam vsak mesec prinese privlačno grafiko, fotografijo ali navdihujoč citat. Ni naključje, da so stenski koledarji priljubljena darila ali božična presenečenja za stranke v  vseh panogah.

Kot izdajatelj, lahko poljubno oblikujete svoj koledar:

 • izbirate med več možnimi dimenzijami
 • izberete lahko poljubno obliko
 • format je lahko ležeč ali pokončen
 • odločate se ali bo poudarek na koledarskem delu ali na grafiki
 • na koledar lahko vključite možnost zapisovanja
 • vsebina koledarja je popolnoma vaša

Če se še vedno sprašujete o prednostih izdaje individualnega koledarja, jih bomo predstavili v nadaljevanju.

 1. osebna povezanost: Vsakič, ko zaposleni ali poslovni partnerji pogledajo koledar, bodo ob pomembnih datumih našli delček identitete vašega podjetja. Individualno prilagojene fotografije, grafike in vsebine bodo okrepile pripadnost in povezanost.
 2. fizična prisotnost: Digitalni koledarji se skrivajo v elektronskih napravah med drugimi aplikacijami, medtem ko je stenski koledar vedno na očeh.
 3. Dodana vrednost: Vaši koledarji niso le nabor dnevov in mesecev. Prinašajo lahko tudi koristne informacije, recepte, modre misli ali družbeno odgovorna sporočila. S tem sporočate, da vam je mar za skupnost in okolje
 4. Ustvarjanje vtisa: Lepi predmeti vzbujajo prijetne občutke in ostanejo v spominu. Vaša organizacija s tem sporoča občutek skrbi za podrobnosti in kakovost.
 5. Gradnja odnosov: Koledarji niso le listi s številkami, temveč so orodje za gradnjo odnosov in ohranjanje vrednot
 6. Marketinška izpostavljenost: Stenski koledarji so odlično marketinško orodje za promocijo vašega podjetja. Obesek na steni, ki ga ljudje redno uporabljajo, nudi trajno prisotnost vaše blagovne znamke v njihovem vsakdanjem življenju.
 7. Stabilnost in zanesljivost: stenski Stenski koledarji so odporni na tehnične okvare in elektronske napake, ki se lahko pojavijo pri digitalnih koledarjih ali pametnih napravah. Ne boste se soočali s težavami, kot so izguba elektronskih podatkov ali težave s sinhronizacijo
 8. enostavna delitev informacij: stenski koledar je lahko tudi odlično orodje za delitev pomembnih informacij, kot so datumi praznovanj in drugih posebnih dogodkov
 9. kreativna svoboda: pri oblikovanju individualnih koledarjev imate popolno svobodo pri izbiri dizajna, barv, motivov in sporočil, kar omogoča ustvarjanje edinstvenega izdelka, ki odraža vaše podjetje
 10. darilo za stranke in zaposlene: individualni stenski koledarji so odlična darila za stranke in zaposlene. S tem izkažete svojo hvaležnost za njihovo zvestobo in prispevek k uspehu vašega podjetja
 11. spodbujanje kreativnosti in produktivnosti: s privlačnimi grafikami, motivacijskimi citati ali dodatnimi vsebinami na koledarju lahko spodbudite kreativnost in produktivnost zaposlenih ter jih motivirate za dosego ciljev.

Vabimo vas, da se odločite za fizično prisotnost in izkoristite čar tradicionalnih stenskih koledarjev.

Nekaj primerov individualnih stenskih koledarjev lahko pogledate TUKAJ

Če želite več informacija ali posvet, nas lahko pokličete na tel. 02 749 32 10 ali nam pišete na info@altius.si