Altius, marketing, oblikovanje, storitve, d.o.o.

Začnimo projekt skupaj

Čučkova ulica 5
2250 Ptuj
02 749 32 10
Image Alt

Digitalni marketing

Z majhnimi vložki do velikih rezultatov in z 100% merljivostjo predstavlja danes digitalni marketing nepogrešljivo obliko trženja.

Digitalni marketing vam omogoča, da merite učinkovitost in povračilo naložbe vaših oglaševalskih akcij ter prilagajate vaša sporočila in ponudbe glede na interese in potrebe vaših strank.

Kontaktirajte nas in skupaj bomo zasnovali najboljšo rešitev za vaš posel.

Kanali in orodja digitalnega marketinga:

 • Optimizacija spletnih strani (SEO),
 • oglaševanje s plačilom na klik (Google kampanje)
 • remarketing ali ponovno trženje,
 • e-mail marketing,
 • trženje na družbenih omrežjih,
 • vsebinsko trženje / vsebinski marketing,
 • oglaševanje na družbenih omrežjih,

 

Učinkovito orodje za komunikacijo z našimi strankami je E-mail marketing, ki je eden izmed najstarejših, personaliziranih in najučinkovitejših orodij. Vključuje pošiljanje elektronskih sporočil, kot so novičke, promocijska sporočila, obvestila o izdelkih in drugih vsebin, ki so zanimive za prejemnike. E-mail marketing se lahko uporablja za ciljno oglaševanje, ki omogoča, da se sporočila pošljejo specifičnim skupinam prejemnikov glede na njihove demografske in vedenjske značilnosti. To lahko pomaga izboljšati učinkovitost oglaševanja in zagotavlja tudi merljivost rezultatov. E-mail marketing je učinkovit način za gradnjo odnosov z obstoječimi in potencialnimi kupci, za ohranjanje zanimanja za izdelke in za povečevanje prodaje.

Osnova za izvajanje digitalnega marketinga na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, TikTok in ostalih je izdelava strategije, ki vključuje objavo oglasov, vsebin in interaktivnih elementov, kot so nagradne igre in ankete, ki pomagajo privabiti pozornost in interakcijo z uporabniki. Družbena omrežja omogočajo ciljno oglaševanje s predstavitvijo oglasov specifičnim skupinam uporabnikov glede na njihove demografske in vedenjske značilnosti. Digitalni marketing na družbenih omrežjih je učinkovit, saj omogoča doseganje velikega števila potencialnih kupcev na enem mestu, hkrati pa zagotavlja tudi prilagodljivost in sprejemljivost rezultatov. Za doseganje boljših rezultatov lahko testiramo različne možnosti ter strategijo optimalnega časovnega razporeda za objavljanje hitro prilagodimo.

SEO (Search Engine Optimization), optimizacija spletnih strani omogoča, da se vaša spletna stran bolje pojavlja v iskalnih rezultatih in je eno izmed najbolj zahtevnih procesov na področju digitalnega marketinga, s katerim dosegamo uporabnike s pomočjo visokih organskih položajev. Z optimizacijo spletnih strani se izboljša uporabniška izkušnja in dostopnost spletne strani, kar lahko privede do povečanja prometa, izboljšanja uvrstitve v iskalnikih in povečanja prepoznavnosti blagovne znamke. Optimizacija spletne strani obsega različne tehnike, kot so izboljševanje vsebine, spreminjanje dizajna in strukture strani, prilagajanje hitrosti nalaganja, optimizacija ključnih besed in drugo. Učinkovita optimizacija spletne strani vam lahko pomaga doseči večji uspeh na spletu in izboljšati vaš online ugled.

Google kampanje so kampanje plačljivega oglaševanja, ki se izvajajo na platformi Google Ads. Te kampanje vam omogočajo, da ustvarite in izvajate oglase na različnih Google platformah, kot so iskalnik Google, YouTube, Facebook in druge. Izberete lahko ciljno publiko, lokacijo, ključne besede in druge nastavitve za svoje oglase, da dosežete želeno publiko in svoje poslovne cilje. Google kampanje so učinkovit način za pridobivanje pozornosti potencialnih strank in povečanje prodaje.

Učinkovita strategija za Google kampanje vključuje naslednje korake:

 1. Ciljna publika: Določitev ciljne publike in analiziranje potreb, navad in vedenja.
 2. Ključne besede: Izbira ključnih besed, ki najbolje ustrezajo vašim izdelkom in storitvam, ter uporaba orodij za izbiro ključnih besed Google Ads.
 3. Konkurenca: Analiza konkurence.
 4. Priprava oglasa: Priprava učinkovitih in privlačnih oglasov, ki bodo privabili pozornost ciljne publike.
 5. Ciljna lokacija: Določitev ciljne lokacije, kamor želite, da vaši oglasi dosežejo.
 6. Prilagodljive nastavitve: Prilagoditev nastavitve vaše kampanje, da zadovoljite svoje poslovne cilje.
 7. Analiza in spremembe: Redno analiziranje rezultatov vaše kampanje in prilagoditev nastavitev, če je potrebno.

 

Med bolj donosna orodja oz. kanale za digitalni marketing spada ponovno trženje oz remarketing. Remarketing (ponovno trženje) je tehnika oglaševanja, pri kateri se oglaševalci obrnejo na uporabnike, ki so že obiskali njihovo spletno stran, in jim ponudijo oglase, ki so prilagojeni njihovim zanimanjem. Remarketing temelji na sledenju uporabnikovega spletnega vedenja z uporabo piškotkov in drugih tehnologij za sledenje. Uporabnikom, ki so že kliknili na oglas, vendar niso izvedli nakupa in so še vedno v fazi odločanja, se prek remarketinga ponovno pokažejo oglasi, ko obiskujejo druge spletne strani.

Remarketing vam tako lahko omogoča, da ciljate na uporabnike, ki so že obiskali vaši spletno stran, in jim ponudijo izdelke ali storitve, ki bi jih lahko zanimali. To lahko privede do povečanja prodaje in učinkovitejšega izkoristka oglaševalskih proračunov.

Učinkovit remarketing zahteva natančen cilj in prilagojene oglase, ki bodo privabili pozornost uporabnikov in jih vrnili na vašo spletno stran. Pomembno je tudi redno spremljanje in analiziranje rezultatov, da se lahko prilagodijo nastavitve in izboljšajo rezultati.

Vsebinsko trženje vsebin temelji na kreiranju in objavljanju vsebin, ki je zanimiva, koristna in relevantna za določeno ciljno občinstvo. Ta vsebina lahko vključuje blog objave, videoposnetke, infografike, e-knjige, podcaste in druge oblike medijev. Cilj vsebinskega trženja je, da se obiskovalci začnejo zaupati v podjetje in vidijo njihovega strokovnjaka kot vir informacij, ki jih potrebujejo. S tem se gradi odnos med podjetjem in obiskovalci, ki lahko vodi do večjega zaupanja in verjetnejšega nakupa.

S temi orodji in našimi izkušnjami lahko našim strankam pomagamo izboljšati njihovo online prisotnost in doseči cilje v zvezi z novimi naročniki, strankami in rastjo prodaje.

Za vas pripravimo marketinško kampanjo, podprto z digitalnimi kanali, kot so družbena omrežja, Google Ads, e-mail marketing, spletna stran… Poskrbimo za digitalne vsebine, vizuale, oblikovanje katalogov, bannerjev, letakov. Izvedemo digitalne komunikacijske aktivnosti  (na Facebook, Instagram ali LinkedIn profilu) ter vključimo še preostale medije (tiskani oglasi in PR članki, radijski oglasi, televizijski oglasi …).

Želite nepozabno digitalno identiteto?

posljite nam sporocilo