Altius, marketing, oblikovanje, storitve, d.o.o.

Začnimo projekt skupaj

Čučkova ulica 5
2250 Ptuj
02 749 32 10
Image Alt

Marketing

Vsak posamezni projekt je za nas izziv, da ustvarimo kreativno zgodbo, ki bo videna, slišana in bo v najboljši meri predstavljala vas in vaše proizvode ter storitve.

Naše storitve zajemajo izdelavo:

  • tržnih in komunikacijskih strategij,
  • posameznih tržno komunikacijskih akcij,
  • celostnih oglaševalskih storitev.

Upravljanje z blagovnimi znamkami

Upravljanje z blagovnimi znamkami je pomemben del strategije za razvoj in ohranjanje poslovnega uspeha, saj vam lahko pomaga, da se ločite od konkurence, zaščitite svoj izdelek ali storitev in ustvarite lojalne stranke.

“Upravljanje z blagovnimi znamkami” se nanaša na proces vodenja, registracije, uporabe in zaščite blagovnih znamk. Glavni namen tega procesa je zagotavljati lastniku blagovne znamke pravico do njene uporabe in zaščite pred nepooblaščeno uporabo, tako da jo lahko koristi kot sredstvo za lojalnost strank in ločevanje od konkurence.

Upravljanje blagovnih znamk obsega tudi izdelavo komunikacijskih in kreativnih strategij, ki prispevajo k razvoju in uveljavljanju blagovne znamke na trgu.

Komunikacijska strategija

Komunikacijska strategija blagovne znamke vključuje načrt za trženje in komunikacijo z občinstvom, ki temelji na ciljih in vrednotah blagovne znamke z uporabo oglaševanja, digitalne kampanje, tradicionalnih medijev in drugih oblik trženja.

Kreativna strategija

Kreativna strategija blagovne znamke obsega načrt za oblikovanje in razvoj vizualne identitete blagovne znamke, vključno z logotipom, barvno shemo in tipografijo. Ta strategija pomaga izgraditi prepoznavnost in zaupanje v blagovno znamko, tako da jo občinstvo lažje identificira in povezuje z izdelki in storitvami, ki jih ponuja.

Z izdelavo in izvajanjem učinkovitih komunikacijskih in kreativnih strategij za blagovno znamko lahko dosežete svoje cilje in zagotovite, da se vaša blagovna znamka uveljavlja in razvija na trgu.

Izvedba celovitih storitev

V agenciji Altius naročnikom nudimo izvedbo strokovnih celovitih storitev:

  • grafično oblikovanje (logotip, tiskovine, embalaže,)
  • organizacija dogodkov
  • digitalni marketing
  • izdelava spletnih strani in spletnih trgovin
  • tisk in distribucija marketinških materialov;
  • izdelavo reklamnih tabel; oblepitev avtomobilov in izložb; plakatov in jumbo plakatov

Potrebujete zunanjega partnerja pri izvedbi marketinških storitev?

Svoje sledi puščamo že 30 let, v spominih, vizualnih podobah in v srcih ljudi.

posljite nam sporocilo