Altius, marketing, oblikovanje, storitve, d.o.o.

Začnimo projekt skupaj

Čučkova ulica 5
2250 Ptuj
02 749 32 10
Image Alt

Tiskovine

Nudimo vam celovito rešitev za vaše tiskovine, od ideje do končnega izdelka.

Zagotavljamo visoko kakovost, hitro izvedbo in konkurenčne cene za izdelavo vseh vrst tiskovin
(vizitke, letake, plakate, brošure, kataloge, embalažo, nalepke, zloženke …).

Z vami sodelujemo v vsaki fazi procesa, skrbno prisluhnemo vašim potrebam in predlogom. Poskrbimo za celoten proces izdelave, vključno s tiskom, končno obdelavo in dostavo. Naš cilj je zagotoviti popolno zadovoljstvo strank, zato se osredotočamo na podrobnosti in skrbimo za vrhunsko kakovost izdelkov, vam pa prihranimo čas in trud.

Kako se lotiti priprave izdelave tiskovin?

Grafično oblikovanje knjig, letopisov in drugih tiskovin ima pomembno vlogo pri predstavitvi vsebine in lahko bistveno prispeva k uspehu projekta. Zato je pomembno, da se oblikovanje izvede skrbno, premišljeno in estetsko dovršeno. Cilj grafičnega oblikovanja je ustvariti privlačen, pregleden in estetsko dovršen izgled tiskovine, ki bo posredoval želeno sporočilo in ustvaril prijetno bralno izkušnjo.

Pomembne tiskovine za komuniciranje z zaposlenimi, strankami in širšo javnostjo:

  • knjige ob obeležitvi pomembnega dogodka ali prelomnice v zgodovini
  • monografije
  • poslovna poročila
  • interna glasila podjetij
  • individualni koledarji
  • revije

Pri oblikovanju marketinških tiskovin je ključno, da so estetsko privlačne, enostavne za razumevanje, v skladu s podobo blagovne znamke in ciljno usmerjene k potrošnikom. Tiskovine, kot so letaki, brošure, katalogi, vizitke, plakati in drugi tiskani promocijski materiali so še vedno pomembni za predstavitev izdelkov in storitev na sejmih, konferencah in drugih dogodkih, s katerimi privabite pozornost in pritegnete potencialne stranke ter poslovne partnerje.

Poleg oblikovanja je pomembno tudi, da izbirate pravo vrsto tiskovine in tehnologijo tiskanja, ki bodo ustrezali namenu in cilju tiskovine.

Poleg tiskanih tiskovin pa so vse bolj priljubljene tudi elektronske tiskovine, kot so e-poštni oglasi, spletni oglasi, e-katalogi, e-brošure in drugi digitalni materiali. Te tiskovine so dostopne na spletu, kar vam omogoča, da dosežete širšo publiko in se predstavite na globalni ravni. Elektronske tiskovine so tudi bolj prijazne do okolja, saj ne zahtevajo fizičnega tiskanja in transporta.

Želite izstopati s svojimi tiskovinami? Prepustite grafično oblikovanje našim strokovnjakom, ki bodo poskrbeli za kreativne in učinkovite rešitve.