Altius, marketing, oblikovanje, storitve, d.o.o.

Začnimo projekt skupaj

Čučkova ulica 5
2250 Ptuj
02 749 32 10
Image Alt

Logotipi

Logotip je prepoznaven znak vaše identitete in ključen del vaše poti do uspeha.
 
Z združitvijo kreativnosti in strokovnosti bomo ustvarili logotip, ki bo pritegnil pozornost in pustil trajen vtis.

Kako ustvariti prvi vtis in podobo svojega podjetja ali izdelka v mislih strank?

Kako graditi odnos in zvestobo s strankami na podlagi zaupanja in zadovoljstva?

Logotip vam omogoča, da izstopate od konkurence, ustvarite močan prvi vtis, gradite prepoznavnost blagovne znamke, ločite se od konkurence, spodbujate zvestobo blagovne znamke in izpolnjujete pričakovanja svojega ciljnega občinstva.

Strokovno oblikovan logotip je lahko preprost ali zapleten, vendar mora biti vedno jasen, berljiv in prepoznaven. Pri izbiri barv, pisav in simbolov je potrebno upoštevati psihologijo barv, tipografijo in simboliko. Prav tako je potrebno paziti na razmerja, poravnavo in prostor med elementi. Logotip mora biti primeren za različne medije in velikosti ter biti skladen z vašim slogom in tonom.

Ne glede na to ali ste novo ustanovljeno, manjše ali že dobro uveljavljeno podjetje, za vas izdelamo logotip, ki bo vplival na večjo prepoznavnost vašega podjetja ali blagovne znamke in vašo tržno vrednost ter bo pravilno komuniciral z vašo ciljno skupino.

Zraven oblikovanja logotipov vam nudimo tudi posodobitev logotipov, izdelavo priložnostnih logotipov in pa strokovno grafično svetovanje.

posljite nam sporocilo