Altius, marketing, oblikovanje, storitve, d.o.o.

Začnimo projekt skupaj

Čučkova ulica 5
2250 Ptuj
02 749 32 10
Image Alt

Video produkcija

Video je eno najmočnejših orodij za trženje v digitalnem okolju, saj omogoča dinamično in interaktivno prikazovanje sporočil.

Video je danes nepogrešljiv del komunikacije, bodisi da gre za:

korporativni video, promocijski video, video za vsebinski marketing, izobraževalni video, animacije, prodajni video za boljšo konverzijo na spletni strani ...

Pri video produkciji je pomembno, da se načrtuje in izvaja na profesionalen način, saj le tako dosežete želene rezultate in ustvarite kakovostne in zanimive videoposnetke, ki bodo privabili občinstvo. Video produkcija vključuje različne faze, kot so postavljanje ciljev, strateško načrtovanje, pripravo scenarija in storyborda, snemanje, montaža, urejanje zvoka, animacija, obdelava videa in postprodukcija.

V končni fazi je pomembno, da video ustrezno objavite in promovirate z uporabo različnih kanalov, kot so družbena omrežja, video platforme, e-poštne kampanje in drugi načini promocije.

Spletni video posnetki so postali zelo pomemben del spletnega marketinga in promocije vsebin na spletu:

  1. Spletni video posnetki so vizualno privlačni in lahko hitro zajamejo pozornost gledalca. Ljudje imajo radi videoposnetke, saj so lahko bolj zanimivi, dinamični in prijetni za gledanje kot branje besedila.
  2. Video posnetki lahko prenašajo več informacij kot besedilo. S pomočjo vizualnih elementov, kot so grafike, animacije in drugi vizualni učinki, lahko prikažejo več informacij v krajšem času.
  3. Spletni video posnetki so preprosti za deljenje na družbenih omrežjih in drugih platformah. To lahko poveča dosegljivost vaše vsebine in pritegne nove obiskovalce na vašo spletno stran.
  4. Video posnetki lahko okrepijo vašo blagovno znamko in povečajo zaupanje obiskovalcev. Če imate profesionalno izdelane video posnetke, lahko to kaže na kakovost vaše vsebine in vaše znamke.

Obiskovalci na spletni strani verjetno ostanejo dlje, če si ogledajo video posnetek, saj so videoposnetki lahko bolj zabavni in zanimivi kot branje dolgega teksta.

Videi so najljubša oblika vsebin uporabnikov različnih socialnih omrežij! Statistično gledano si ljudje ogledajo več video posnetkov kot prebirajo vsebino in se potencialno tudi dlje zadržijo na vaših spletnih mestih!

Zagotavljamo vam profesionalno video produkcijo, ki bodo pritegnila pozornost in povečala vašo vidnost.