Altius, marketing, oblikovanje, storitve, d.o.o.

Začnimo projekt skupaj

Čučkova ulica 5
2250 Ptuj
02 749 32 10
Image Alt

Celostna grafična podoba

Kako ustvariti in utrditi vizualno podobo blagovnih znamk?

Vaša celostna grafična podoba je vaš obraz v svetu. Z njo sporočate, kdo ste, kaj delate in kako se razlikujete od drugih. Če želite biti uspešni na trgu, potrebujete celostno grafično podobo, ki bo povezala vaše izdelke, storitve in komunikacijo ter odražala vaše vrednote in cilje. Celostna grafična podoba ni le logotip. Je celoten vizualni sistem, ki komunicira vašo identiteto in pozicijo na trgu.

V agenciji Altius se osredotočamo na celovite rešitve, ki vključujejo vse ključne vidike grafične podobe vašega podjetja. Za vas zgradimo močno in prepoznavno podobo, ki vključuje izdelavo logotipa, barvne sheme, tipografije, oblikovanja vizitk, embalaže, promocijskih materialov in drugih vizualnih elementov.

Cilj celostne grafične podobe

Dobro oblikovana celostna grafična podoba je pomemben del marketinške strategije podjetja in vam pomaga, da izstopate in dosežete svoje poslovne cilje. Je pomemben dejavnik komunikacije s ciljnimi skupinami, ki jih želite doseči.

S sodobno in atraktivno podobo tiskovin, spletne strani, embalaže in na sploh vseh komunikacijskih sredstev ter blagovne znamke, pokažete kdo ste, kakšno sporočilo želite sporočiti, koga nagovarjate in kakšen je vaš odnos do javnosti.

Elementi celostne grafične podobe

Osnovni element celostne grafične podobe je logotip. V grafičnih smernicah so predpisani vsi značilni grafični elementi: primarne in sekundarne tipografije črk, določene so primarne in sekundarne barve, postavitve in razmerja med grafičnimi elementi in morebitne simbolne fotografije, ki so prav tako lahko sestavni del značilne pojavnosti podjetja ali blagovne znamke.

Pravilno združevanje in pozicioniranje vseh naštetih elementov na vizualnih komunikacijskih sredstvih tvori uspešno, celostno prepoznavno podobo vašega podjetja ali blagovne znamke.

Konsistentna in dosledna uporaba elementov in smernic vizualne podobe oziroma predpisanih grafičnih elementov je osnova za dolgotrajno unikatno prepoznavnost na trgu.

MINI CGP paket

Za podjetnike začetnike smo pripravili poseben paket, imenovan »mini CGP«, ki vključuje izdelavo logotipa in osnovne elemente celostne grafične podobe.

posljite nam sporocilo