Altius - kdo smo

O podjetju

Agencija Altius se je iz začetnega oblikovalskega studia, ustanovljenega v letu 1992, razvila v agencijo celovitih storitev s področja celostnih grafičnih podob (logotipi, vse vrste tiskovin), komunikacijske strategije, strateškega upravljanja, odnosov z javnostmi, oglaševanja, spletnih storitev, medijskega načrtovanja, promocij in dogodkov.


Realiziramo ideje, uresničujemo cilje!

Naša specialiteta so celostne grafične rešitve. Učinkovito in kreativno ustvarimo in izrazimo blagovno znamko ter jo izpostavimo kot edinstveno in prepoznavno pri ciljni javnosti. Z načrtovanimi in dobro premišljenimi akcijami uspešno utiramo poti proti ciljem.

Za prepoznavnost in uspešnost vašega podjetja oz blagovne znamke vam izdelamo celostno grafično podobo (CGP), spletno stran, katalog, brošuro, jumbo plakat, radijske in televizijske oglase, organiziramo dogodke, novinarsko konferenco, oblikujemo etikete in embalažo, ...
Pri vsaki aktivnosti smo prisotni od ideje do izvedbe.


Nov projekt... nov izziv... nov uspeh!

Vsaka akcija in vsako dejanje je premišljeno in ima svoj namen, še posebej pa imamo radi izzive. In vsak projekt je nov izziv in nova priložnost za uspeh. Z vzajemnim sodelovanjem in zaupanjem iščemo rešitve, ki zagotavljajo uspešno pot vašemu podjetju, blagovni znamki, izdelku ali storitvi.


Altius d.o.o.
Čučkova ulica 5, 2250 Ptuj, Slovenija
Telefon: +386 2 749 32 10
Faks: +386 2 749 32 17
E-mail: